Ultimele stiri

  Brașov Running Festival e gata să înceapă! Citeste articolul
  publicat in: 17/09/2021 de Silviu Prescornitoiu

  Brașov Running Festival e gata să înceapă!

  AJA Brașov își transmite mesajul de Crăciun Citeste articolul
  publicat in: 23/12/2020 de Silviu Prescornițoiu

  AJA Brașov își transmite mesajul de Crăciun

  Precizări privind organizarea Crosului 15 Noiembrie Citeste articolul
  publicat in: 29/09/2020 de Silviu Prescornitoiu

  Precizări privind organizarea Crosului 15 Noiembrie

  FRA așteaptă propuneri pentru Calendarul intern Citeste articolul
  publicat in: 23/05/2020 de Silviu Prescornitoiu

  FRA așteaptă propuneri pentru Calendarul intern

  Comunicate oficiale

  Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

  comunicate oficiale

  Înscrie-te online

  Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

  inscriere online

  Proiectele AJA Brasov

  Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

  proiecte AJA Brasov

  Compeții și rezultate

  Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

  calendar competitional, rezultate, regulamente

  Știri și noutăți

  AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

  stiri si noutati sportive

  Voluntari

  Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

  voluntari AJA Brasov

  Utlimele noutati

  Evenimente urmatoare

  Sponsori si parteneri

  SEO

  Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

  SEO

  INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

  SEO

  Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

  SEO

  Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

  SEO

  Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

  SEO

  Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

  SEO

  Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

  SEO

  La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

  SEO

  Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

  inscrie-te acum online

  Inscrie-te online acum!

  Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

  Inscrie-te acum!