• Florin Florea, președintele Federației Române de Atletism (FRA), a pus punctul pe i și arată de unde vine salvarea atletismului românesc: de acolo de jos, din școală, de la nivelul sportului școlar!


  Citeste mai mult

 • Înscrieri la atletism la Făgăraș! Proiectul „Atletism la Făgăraș”, inițiat de Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov și susținut de reprezentanții comunității Făgărașului, începe să-și arate roadele. CSM Făgăraș are secție de atletism și antrenor în toată regula, după ce fostul sportiv al cluburilor LPS Brașov, CSM Brașov și CSA Steaua București, Vlad Calfă (31 ani), a câștigat concursul pe post organizat de curând.


  Citeste mai mult

 • Micuții atleți de la ACS InSport, i-au destăinuit Moșului visul lor: Vor un Stadion cu Pistă de Atletism la Brașov, pe care să se antreneze, în condiții civiliziate și moderne, ca și ceilalți copii din alte colțuri ale Europei!


  Citeste mai mult

 • Preşedintele Federaţiei Române de Atletism (FRA), Florin Florea: „Proiectul nostru pentru 2018 este să facem atletism astfel încât să ne ştie lumea în străinătate. Să ne promovăm şi să stăm la masă cu cei care fac marea performanţă. Asta e prioritatea numărul unu a federaţiei noastre!”.


  Citeste mai mult

Ultimele stiri

Cupa CSM Brașov, primul concurs de atletism în 2018 din județul Brașov Citeste articolul
publicat in: 19/02/2018 de Silviu Prescornitoiu

Cupa CSM Brașov, primul concurs de atletism în 2018 din județul Brașov

Rezultate Cupa CSM Citeste articolul
publicat in: 17/02/2018

Rezultate Cupa CSM

Iulian Staicu (CS Țara Bârsei) sare la Balcaniadă Citeste articolul
publicat in: 16/02/2018 de Silviu Prescornitoiu

Iulian Staicu (CS Țara Bârsei) sare la Balcaniadă

Adina Cîrciogel, campioană balcanică la 4X400 Citeste articolul
publicat in: 11/02/2018 de Silviu Prescornitoiu

Adina Cîrciogel, campioană balcanică la 4X400

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

24Martie

CUPA CSM FAGARAS

CUPA CSM FAGARAS in FAGARAS, Stadionul Municipal

vezi toate competitiile din calendarul competitional aja brasov

14Aprilie

TROFEUL LEMPES

TROFEUL LEMPES in SANPETRU

vezi toate competitiile din calendarul competitional aja brasov

21Aprilie

CROSUL SANATATII

CROSUL SANATATII in BRASOV, Parcul Sportiv

vezi toate competitiile din calendarul competitional aja brasov

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!