„Miracolul de la Seul” strălucește și la Brașov

articol adaugat in: 08/2018 de Silviu Prescornitoiu categorii: Diverse Tag-uri: AJA Brasov, Asociatia Judeteana de Atletism, Cros 15 Noiembrie 87, Crosul 15 Noiembrie, 5K Brasov, Cros Brasov, Crosuri 5K Romania
„Miracolul de la Seul” strălucește și la Brașov

Începând cu 2018, Brașovul se bucură de onoarea ca una dintre atletele de legendă ale României, unică prin performanțele de la Seul, de la Jocurile Olimpice din 1988, să-i fie aproape și să-l reprezinte în cercurile înalte ale atletismului internațional.

Paula Ivan, campioana olimpică și încă deținătoarea recordului olimpic în proba de 1.500 de metri, sau „Miracolul de la Seul”, cum au numit-o specialiștii, a acceptat să fie ambasador al Crosului 15 Noiembrie, competiție care din acest an, de la ediția a 29-a, este organizată de Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, împreună cu Federația Română de Atletism (FRA) și în parteneriat cu Asociația 15 Noiembrie 1987 Brașov. Proiectul este susținut, ca de fiecare dată, de comunitatea Brașovului, prin Primărie și domnul primar George Scripcaru, și finanțat de Consiliul Județean Brașov. Alături ne sunt instituții, companii și sponsori, dar mai ales oameni.

„Am răspuns cu plăcere invitaţiei de a fi ambasador al Crosului 15 Noiembrie, pentru că eu am început performanța sportivă cu o astfel de competiție, alergând la cros. Datorită crosului am fost selecționată și nu puteam rămâne indiferentă când a fost vorba de cros. Acum 10 ani am fost prezentă la acest cros la Brașov. Mi-a plăcut foarte mult atunci la Brașov și mi-am dorit să ajung în perioada toamnei, din nou, la Brașov.

Sunt bucuroasă că am fost aleasă să promovez această competiție, pentru că simt că și după atâția ani, iubitorii de atletism și de sport încă apreciază ceea ce am făcut pentru România și pentru sportul românesc. Nu a fost ușor să ajung la acele performanțe, dar nici imposibil. Am reușit să-mi îndeplinesc visul, să ajung pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, cu multă muncă și cu sacrificii. Nu vă gândiți la cine știe ce, dar am fost departe de familie, de părinți, de soț, dar spun eu că a meritat să fac aceste sacrificii. Iar faptul că acum, după 30 de ani, de când am obținut recordul olimpic, sunt apreciată, mă face foarte fericită”, afirmă Paula Ivan.

Reprezentantul Asociației 15 Noimebrie 1987 Brașov, Dănuț Iacob, a ținut să mulțumească „Asociației Județene de Atletism pentru implicarea în organizarea acestui eveniment și primarului George Scripcaru, cel care a fost alături de noi la fiecare din edițiile crosului și ne-a sprijinit atât personal, cât și ca instituție”. (Foto: Primăria Brașov/ Andrei Paul, Dan Lungu/ Art Production)

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!