Alergăm împreună cu Robert Cadar. Cursa continuă!

articol adaugat in: 08/2017  categorii: Diverse
Alergăm împreună cu Robert Cadar. Cursa continuă!

În lumea alergătorilor și mediul online, Robert Cadar este un nume cunoscut. Blogger și om de social media, alergător și biciclist de cursă lungă, luptător împotriva cancerului, voluntar la nevoie - cam așa se autocaracterizează „Romanticul” în vârstă de 39 de ani, originar din Codlea, care în 2013 a luat parte pentru prima dată la o competiție sportivă.

„Pentru mine, Mamaia Triathlon Challenge a fost scânteia. Chiar dacă participarea mea a fost una la ștafetă, în echipa bloggerilor, acest start a fost suficient și în următorul an am strâns mai bine de 2.000 de kilometri pe bicicletă”, își aduce aminte. Au urmat Maratonul Piatra Craiului și Brașov Heroes în 2014, an la finalul căruia a fost diagnosticat cu „lupus, o boală care atacă printre altele și sistemul osos”.

Nu a abdicat, cum mulți poate ar fi făcut-o, a strâns din dinți și a mers mai departe. Astfel, a concurat în 13 competiții de alergare (1.138 km alergați și 326 km la pedale), în 2015 și altele 22 (1.727 km alergați și 419 km la pedale), în 2016.

La finele anului 2016, a trecut „printr-o operație foarte mare, care mi-a îndepărtat o tumoră ascunsă, care se dezvoltă în corp, o formă rară de cancer”. Nici de această dată nu a abandonat!

Toată povestea lui Robert Cadar o găsiți aici și aici.

Recent, la Brașov, prietenii lui Robert au organizat un cros. Aceasta după o altă veste tristă.

„Cu toții ne simțim bine atunci când alergăm, dar fără să ne dăm seama facem mult mai mult bine corpului nostru decât ne închipuim inițial. Robert Cadar este cel mai bun exemplu în ceea ce privește lupta sa împotriva cancerului. Robert luptă împotriva cancerului, iar acum are de dus încă o luptă, împotriva unui anevrism cerebral.

La Crosul «Alerg pentru Robert Cadar» pe care l-am organizat duminică, 23 iulie, au luat parte peste 100 de alergători, care au dat dovada de solidaritate și au donat pentru Robert, costurile pentru operația de anevrism cerebral fiind, în prima fază, de 10-12 mii de euro.

Peste 10 sponsori s-au alăturat ca parteneri acestui cros, iar pentru asta eu le mulțumesc mult pentru implicare și susținere”, spune Ștefan Lihaciu.

Așadar, cursa lui Robert continuă. Nu este numai cursa lui, ci este și a noastră! Haideți să-i fim alături! (Foto: Ciprian Rotaru)

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!