Atletismul renaște la Făgăraș, printr-un proiect AJA Brașov

articol adaugat in: 12/2017 de Silviu Prescornitoiu categorii: Diverse Tag-uri: atletism,atletism brasov,atletism fagaras,csm fagaras,proiecte aja brasov,cluburi atletism brasov,atletism judetul brasov
Atletismul renaște la Făgăraș, printr-un proiect AJA Brașov

Proiectul „Atletism la Făgăraș”, inițiat de Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov în vara anului 2016 și susținut de reprezentanții comunității Făgărașului, începe să-și arate roadele.

CSM Făgăraș are secție de atletism și antrenor în toată regula, după ce fostul sportiv al cluburilor LPS Brașov, CSM Brașov și CSA Steaua București, Vlad Calfă (31 ani), a câștigat concursul pe post organizat de curând.

Iată că, după o lungă perioadă de absență, „sportul regină” renaște la Făgăraș, cu sprijinul comunității, prin primarul Gheorghe Sucaciu, un om de cursă lungă, cu inițiativă, deschis la nou și receptiv la problemele sportului, prin colegii dânsului din Primărie și prin oamenii de sport din localitate, precum și prin Consiliul Local, al căror demers comun, de înființare a secției de atletism (HCL Nr. 145/31.07.2017) și de revigorare, în general, a tot ceea ce înseamnă atletism în Municipiul Făgăraș trebuie salutat și încurajat.

De asemenea, gânduri bune, de apreciere și de succes, pe mai departe, pleacă și spre CSM Făgăraș, un club tânăr, cu management sănătos, cu viziune și reale posibilități de dezvoltare și afirmare, în România și, mai departe, în Europa.

Din acest moment, secția de atletism CSM Făgăraș își deschide activitatea, odată cu înscrierile pentru cursurile de începători, la care sunt așteptați copii de toate vârstele din municipiul Făgăraș. Pentru informații: 0787.309.245, antrenor Vlad Calfă.

Mult success tuturor! Proiectul „Atletism la Făgăraș” merge mai departe! (Foto: Ratoath Athletic Club)

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!