Cătălin Tecuceanu, campion național la 800 metri

articol adaugat in: 02/2018 de Silviu Prescornitoiu categorii: Diverse Tag-uri: atletism juniori, atletism juniori 1, atletism juniori brasov, atletism brasov juniori 1, cluburi atletism brasov, cluburi de atletism, csm brasov, lps brasov, cs tara barsei
Cătălin Tecuceanu, campion național la 800 metri

La Campionatul Național de Sală la Juniori 1 (sportivi născuți în anii 1999-2000), concurs desfășurat la București, în zilele de 24-25 februarie, atletismul brașovean a câștigat noi medalii. Mai întâi, Cătălin Tecuceanu, reprezentant al Clubului Sportiv Municipal Brașov, a devenit campion al României în proba de 800 metri. Atletul pregătit de antrenorul italian Lionello Betin (foto stânga) i-a întrecut, în ordine, pe Cristian-Gabriel Voicu (Colegiul Național Mircea cel Bătrân-CSM Râmnicu Valcea) și Florin Pitic (LPS Suceava).

Cătălin Tecuceanu (foto dreapta) este originar din Galați, este legitimat de un an de zile la CSM Brașov și de 10 ani locuiește împreună cu familia în nord-estul Italiei, în localitatea Conegliano (regiunea Treviso). Pentru anul acesta, obiectivul lui este realizarea baremului și participarea la Campionatul Mondial U20 de la Tampere (Finlanda), din perioada 10-15 iulie 2018.

Medalii pentru Adina Cîrciogel și Bogdan Șitoianu

Tot la CN Juniori 1 din capitală, brașoveanca Adina Cîrciogel (dublă legitimare LPS Brașov-CSM București) a luat medalia de bronz la 400 metri, iar Bogdan Șitoianu (CS Țara Bârsei 2011) a ieșit vicecampion național la săritura în lungime. De pregătirea celor doi se ocupă profesorul Horațiu Calfa.

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!