Cupa CSM Brașov, primul concurs de atletism în 2018 din județul Brașov

articol adaugat in: 02/2018 de Silviu Prescornitoiu categorii: Competitii Tag-uri: atletism brasov, atletism brasov copii, aja brasov, csm brasov, sala de atletism brasov, sala atletism brasov, sala de atletism in brasov
Cupa CSM Brașov, primul concurs de atletism în 2018 din județul Brașov

Sâmbătă, 17 februarie, Clubul Sportiv Municipal Brașov și Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov au organizat Cupa CSM Brașov (ediția a 8-a).

La întrecerea găzduită de Sala de Atletism a Clubului Sportiv Municipal au participat 80 de copii, fete și băieți, legitimați la cluburile din județul Brașov, precum și micii atleți de la CSS Sfântu Gheorghe, constanți concurenți la această întrecere, cu prezențe an de an. Așadar, au alergat (50 și 60 metri plat) și sărit (lungime) copii 1, 2 și 3 de la:

– CSM Brașov, antrenor Bianca Păun;
– Liceul cu Program Sportiv (LPS), profesori Petronela Mocanu și Andreea Cudrici;
– ACS Transilvania, antrenor Adriana Mirea;
– ACS InSport, antrenor Iulia Găinariu și profesor Dan Moldovan;
– CSM Făgăraș, antrenor Vlad Calfa.

Rezultatele probelor de sprint la găsiți aici, iar cele de la lungime sunt postate aici.

Cupa CSM Brașov s-a acordat pentru cel mai bun rezultat (punctaj conform Tabelei de cotații FRA), înregistrat de câștigătorii din finale. La fete, trofeul i-a revenit Amaliei Văduva (843 puncte, locul 1 în finala de 50 metri plat la copii 2 fete), de la CSM Brașov, pe când la băieți, Enrödi József Erik (515 puncte, locul 1 în finala de 50 metri plat la copii 2 băieți),de la CSS Sfântu Gheorghe, a plecat cu trofeul acasă.

În premieră, la Cupa CSM Brașov au concurat copiii de la CSM Făgăraș. Proiectul „Atletism la Făgăraș” a fost inițiat și este dezvoltat în Țara Făgărașului de către AJA Brașov, cu sprijinul și susținerea comunității locale (Primăria și Consiliul Local Făgăraș).

Cupa CSM Brașov a fost primul eveniment din Calendarul Competițional 2018 al AJA Brașov. Următoarele concursuri sunt prezentate aici.

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!