Cupa CSM Brasov ajunge la editia a 7-a

articol adaugat in: 01/2017  categorii: Competitii
Cupa CSM Brasov ajunge la editia a 7-a
Cupa CSM Brasov (editia a 7-a) este primul concurs de atletism al acestui an si are loc in ziua de sambata, 18 februarie 2017, incepand cu ora 10. Aceasta competitie atletica de sala le este rezervata copiilor (fete si baieti, la toate categoriile de varsta - copii 1, 2 si 3) si are probele 50 metri plat, 60 metri plat si saritura in lungime.
 
Cupa CSM Brasov este organizata de Clubul Sportiv Municipal Brasov, in colaborare cu Asociatia Judeteana de Atletism (AJA) Brasov, in sala de atletism aflata pe strada Panselelor, la numarul 1, langa stadionul Metrom, vizavi de cantina Roman.
 
Participarea se face in baza inscrierilor transmise organizatorilor, conform regulamentului Federatiei Romane de Atletism (FRA), pana in ziua de 16 februarie (ora 15), la telefon/ fax 0368.800.703 sau e-mail ajabrasov@yahoo.ro. Validarea concurentilor se va face in ziua intrecerii, la sala, inaintea startului in fiecare proba. Sportivii vor primi aviz favorabil de participare numai daca au viza medicala la zi sau adeverinta medicala.
 
Taxa de inscriere este de 5 lei/ sportiv.
 
Organizatorii vor acorda diplome atletilor clasati pe primele 3 locuri la fiecare proba. De asemenea, Cupa CSM Brasov va fi inmanata sportivilor (fete si baieti) care vor inregistra cel mai bun rezultat dupa Tabela de Cotatii.
 
Festivitatea de premiere se va desfasura de la ora 13:30.
 
Program Cupa CSM Brasov
 1.  
 2. - Ora 10 - 60 metri plat (mp), fete C1 (2004-2005);
 3. - Ora 10:10 - 60 mp, baieti C1 (2004-2005);
 4. - Ora 10:20 - 50 mp, fete C2 (2006-2007);
 5. - Ora 10:30 - 50 mp, baieti C2 (2006-2007);
 6. - Ora 10:40 - 50 mp, fete C3 (2008-2009);
 7. - Ora 10:45 -  50 mp, baieti C3 (2008-2009);
 8. - Ora 10:50 - finala 60 mp, fete C1;
 9. - Ora 10:55 - finala 60 mp, baieti C1;
 10. - Ora 11 -  finala 50 mp, fete C2;
 11. - Ora 11:05 - finala 50 mp, baieti C2;
 12. - Ora 11:10 - finala 50 mp, fete C3;
 13. - Ora 11:15 - finala 50 mp, baieti C3;
 14. - Ora 11:20saritura in lungime fete (C1, C2, C3);
 15. - Ora 12:20 - saritura in lungime baieti (C1, C2, C3).
 16.  
Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica programul Cupei CSM Brasov in functie de sportivii inscrisi, caz in care anuntul va fi facut in timp util.
 

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!