InSport Grand Prix şi-a trăit prima ediţie

articol adaugat in: 06/2017  categorii:
InSport Grand Prix şi-a trăit prima ediţie

Asociația Județeană de Atletism Brașov a organizat prima ediție a concursului de alergare și atletism în aer liber InSport Grand Prix.

S-a întâmplat sâmbătă, 27 mai 2017, în Parcul Sportiv Tractorul din Brașov. 200 de copii, adolescenți, tineri și adulți au alergat atât în proba Family, cât și în cele individuale - împărțiți pe grupe de vârstăși sex, dar și pe nivel de pregătire (atleți amatori și atleți legitimați).

Fetele și băieții de la Rugby Club Cristian au alergat, dar au și oferit o demonstrație, pe iarba din parc. De asemenea, au concurat și micuții fotbaliști de la FC Bența și CSȘ Brașovia.

Au fost tricouri personalizate oferite de Robert Cadar, pentru cei care au donat. Președintele Federației Române de Atletism (FRA), Florin Florea a făcut o vizită de lucru la fața locului.

Primii trei clasați au primit diplome și medalii, dar și premii a căror valoare totală a depășit 10.000 RON (produse lactate, iaurturi, brânzeturi, sucuri naturale, îmbrăcăminte, rechizite și materiale școlare și de uz casnic, miere de albine, ochelari de soare sport și casual, produse de igienă personală, smartwatch sport). S-au acordat premii speciale, inclusiv pentru fair-play!

Toate rezultatele sunt aici.

Le mulțumim alergătorilor, spectatorilor, sponsorilor și partenerilor, arbitrilor și voluntarilor! Mulțumim Elena Antoci pentru susținere și implicare! De asemenea, pentru găzduire și suport, le mulțumim echipei de la Coresi Shopping Resort și celor de la Direcția Sport și Tineret Brașov! Cu toții am contribuit la un „eveniment reușit, cu potențial pentru viitor” - părerea unanimă, la tragerea liniei.

Și încă ceva: în semn de bun augur, vremea, prietenul sau inamicul organizatorilor de competiții sportive, a fost de partea InSport Grand Prix 2017 la această ediție inaugurală!

Sponsorii evenimentului: Temad, Olympus, Campion Broker, S&C Fashion, Allview, Ozzie, Regina Transilvaniei, Nikopolis Oil, Apa Kangen.

Arbitri: Ernest Budai, Daniela Budai, Ana Răican, Erdo Mihaly, Vicențiu Simon, Alexandra Biriș, Vlad Biriș, Cristina Biriș, Mirel Biriș, Mihai Maftei, Zoly Hegheduș, Mihai Biolan, Eugen Pascu, Mihai Neguț.

Voluntari: Ciprian Rotaru, Ileana Rotaru, Mircea Țineghe, Bianca Luca, Valentin Alexandrescu, Bogdan Lăpădat, Bogdan Calancea.

Cronometraj electronic: BibChip România.

Organizare: Silviu Prescornițoiu, Cătălina Zorojanu, Bianca Păun, Dana Cristescu, Claudiu Rîmboi.

 

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!