Iulian Staicu (CS Țara Bârsei) a adus Brașovului un titlu național

articol adaugat in: 02/2018 de Silviu Prescornitoiu categorii: Diverse Tag-uri: iulian cristian staicu, iulian staicu, horatiu calfa, bogdan sitoianu, atletism brasov, cs tara barsei, cs tara barsei atletism
Iulian Staicu (CS Țara Bârsei) a adus Brașovului un titlu național

Atletismul brașovean primește vești bune de la Campionatele Naționale de Sală (Ediția a 48-a), găzduite în zilele de 3-4 februarie, de Sala de Atletism din Complexul Sportiv Naţional „Lia Manoliu”, din Bucureşti.

În proba seniorilor la săritura în lungime, Iulian Cristian Staicu, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Țara Bârsei 2011, și-a confirmat statutul de favorit și a controlat autoritar întrecerea, nedându-le șanse prea multe principalilor săi adversari. Încă de la prima săritură în concurs (7,81 m) s-a instalat pe primul loc în clasament. La a doua a plutit și mai bine: 7,86 m. A urmat un 7,75 m, apoi un 7,66 m, la prima săritură din finală. La a doua a zis pas, pentru ca la ultima să închidă socotelile en fanfare, așa cum îi stă bine unui campion, cu cea mai bună săritură: 8,09 m! O săritură ce, totodată, a reprezentat și cel mai bun rezultat din toate probele CN Sală!

Așadar, Iulian Staicu (25 ani) este campion al României în sală în anul 2018!

Vicecampion al probei a devenit Valentin Toboc (CSA Steaua Bucuresti), cu o săritură de 7,67 m, iar Andreas Samuel Bucsa (CSM Călărași) a completat podiumul (7,65 m).

Bronz și pentru Bogdan Șitoianu, la tineret

Tot de la CS Țara Bârsei, în aceeași probă, dar la tineret, Bogdan Șitoianu (19 ani) a cucerit medalia de bronz, cea mai lungă săritură a sa fiind una de 6,93 m. El a fost devansat de Bucsa și de Gabriel Bitan (CSM Onești), ultimul având un salt de 7,63 m.

Iulian Staicu și Bogdan Șitoianu sunt pregătiți de profesorul Horațiu Calfa. Felicitări și succes, în continuare!
 

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!