Marea campioană Paula Ivan susține Crosul „Aleargă Tu Pentru Ei”!

articol adaugat in: 06/2017  categorii:
Marea campioană Paula Ivan susține Crosul „Aleargă Tu Pentru Ei”!

Un cros, o cauză și o legendă vie a sportului românesc! Toate aceste elemente se contopesc armonios și se transformă într-o poveste cu totul și cu totul specială. O poveste de viață, tristă și optimistă, în același timp, care își trăiește an de an câte un nou episod, la Brașov, la poalele Tâmpei. Acolo unde comuniunea dintre om și natură, sport și viață ne surprinde la fiecare ediție a Crosului „Aleargă Tu Pentru Ei”.

Sâmbătă, pe 1 iulie, ca de fiecare dată - pe aleea de sub Tâmpa, cu start și sosire în zona foișorului, vom trăi împreună ediția cu numărul 9. Evenimentul sportiv este organizat de Hospice Casa Speranței, împreună cu Primăria Municipiului Brașov și Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, sponsori și parteneri. „Crosul nostru îi încurajează pe alergătorii amatori și pe cei începători și le este dedicat tuturor bolnavilor incurabili pacienți ai Hospice Casa Speranței”, informează organizatorii. Iar sloganul „Prețuim fiecare clipă de viață” spune totul despre tot ce înseamnă acest proiect de suflet al brașovenilor.

Surpriza din acest an: o mare campioană vine la Brașov, ca invitat special și susținător al Crosului „Aleargă Tu Pentru Ei”. Paula Ivan este o legendă a sportului românesc, o campioană fără pereche a atletismului nostru.

La Seul, în 1988, a cucerit aurul olimpic la 1.500 metri, stabilind un record (3:53.96) care și astăzi, la aproape 30 de ani distanță stă în picioare încă! În acest moment, fata plecată din Herăști (județul Giurgiu) către înaltele culmi ale Olimpului este singurul atlet din România deținător al unui record olimpic sau mondial în aer liber!

Tot la Seul a câștigat argintul la 3.000 metri. Iar în palmaresu-i impresionant figurează nenumărate titluri de campioană națională, balcanică, europeană și mondială - practic, toate distincțiile la care un sportiv poate visa vreodată într-o viață de om!

Crosul „Aleargă Tu Pentru Ei” are următoarele probe: 600 m pentru copii sub 7 ani, 2 km la 7-15 ani, 4 km la +15 ani, și 10 km la +18 ani.

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!