Medalii câștigate de atleții din Brașov la CN Masters

articol adaugat in: 08/2019 de Silviu Prescornițoiu categorii: Diverse Tag-uri: atleți brașoveni, atletism brașov, aja brașov, aja bv, știri atletism brașov, atletism veterani, atletism masters, campionatele naționale, silviu prescornițoiu, acs colțea 1920 brașov
Medalii câștigate de atleții din Brașov la CN Masters

La sfârșitul săptămânii (24-25 august), pe Stadionul „Iolanda Balaș-Soter”din București s-a desfășurat Campionatul Național Masters în Aer Liber. La această competiție au participat, ca de fiecare dată, și atleții veterani (+35 ani) din Brașov. Fie că au reprezentat cluburile din județul nostru, fie că au concurat pentru alte organizații atletice din România.

Un obișnuit al întrecerilor masters la nivel național și balcanic, Nicolae Brânzoi (CSM Brașov) a repetat rezultatele din anii trecuți, devenind dublu campion național în probele de sprint, la 100 (12.35 secunde) și 200 metri (26.22 secunde), la categoria de vârstă +50 ani.

Aurelian Curticăpean (ACS Colțea 1920), pe podium la debut

Debutant în Campionatul Național și proaspăt legitimat la ACS Colțea 1920 Brașov, Aurelian Curticăpean (foto, primul din stânga pe podium) a concurat la categoria de vârstă +40 ani, la două probe: suliță și lungime. La aruncarea suliței a devenit vicecampion național, cu o aruncare de 36.36 metri, reușită din a 3-a încercare. Apoi, la săritura în lungime a ocupat, din nou, locul al 2-lea pe podium, ruleta măsurând 4,61 metri, după primul salt din concurs (distanță de prag la bătaie de aproape jumătate de metru).

Ștefan Lihaciu - campion la 5.000 metri marș

La 100 metri plat, brașoveanul Ștefan Lihaciu (Locomotiva București, foto în maiou albastru) a ocupat locul secund, cu timpul de 13.91 secunde (+40 ani). Însă la 5.000 metri marș și-a adjudecat medalia de aur și titlul de campion al României.

La 5.000 metri, Eugen Pop (CSM Brașov) a trecut al doilea de finiș (22:12.60), la +60 ani, la fel ca și la 10.000 metri (46:46.61).

Hegheduș Zoltan, triplu campion național

La aruncarea greutății, unul din veteranii competițiilor atletice din România, Hegheduș Zoltan (CSM Brașov) a câștigat, din nou, titlul național la +70 ani, cu un rezultat de 11.07 metri. A recidivat și la aruncarea discului (30.39 metri), dar și la aruncarea ciocanului greu (10.30 metri). Așadar, 3 medalii de aur pentru „Zoli” Hegheduș.

Felicitări brașovenilor, felicitări tuturor participanților!

Competiții viitoare pentru atleții masters

CN a fost organizat de Federația Română de Atletism (FRA) - Comisia Atleților Masters. Pentru atleții masters români urmează, în calendarul competițional, Campionatul European în Aer Liber (5-15 septembrie, la Veneția, în Italia) și Campionatul Balcanic în Aer Liber (19-22 septembrie, la București).

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!