O medalie de aur și una de argint pentru atleții brașoveni la Campionatul Național de juniori 1

articol adaugat in: 02/2020  categorii: Competitii
O medalie de aur și una de argint pentru atleții brașoveni la Campionatul Național de juniori 1

La finalul săptămânii trecute, la București, în sala din Complexul Sportiv Lia Manoliu, s-a desfășurat etapa finală Campionatului Național de Atletism pentru juniori.

În cadrul competiției, brașoveanca Adina Cîrciogel (Liceul cu Program Sportiv Brașov) a reușit să câștige medalia de aur în proba de 400 metri plat, cu 57.21 secunde.

„Am reușit să ne îndeplinim obiectivul, câștigând titlul de campioană națională la junioare 1. Așteptăm acum următorul concurs, Campionatul Național de seniori-tineret, unde vom încerca o clasare cât mai bună. Mulțumim tuturor celor ce ne-au susținut și ne susțin, în special celor care s-au ocupat de refacerea Adinei”, spus prof. Horațiu Calfă, antrenorul sportivei.

Un alt rezultat bun al atleților brașoveni l-a reușit Raul Constantin Pruteanu (tot de la LPS Brașov), care a obținut „argintul” la proba de săritură în lungime, cu un rezultat de 6,86 m.

„De remarcat este faptul că această performanță reprezintă un progres imens față de cea mai bună performanță a sa, care era de 6,59 m. Raul practică atletismul din anul 2012, dar proba de lungime a abordat-o abia acum un an.

Visul său este participarea  la Campionatele Europene de cadeți, care se vor desfășura în vara acestui an la Rieti, în Italia. Zborul său va trebui să măsoare 7,05 metri, acesta fiind baremul impus de IAAF, pentru a concura la această valoroasă întrecere.

Îi urăm succes și încercăm să-l sprijinim cu tot ceea ce depinde de noi, profesorii acestui liceu cu veche tradiție în obținerea performanțelor de top la atletism. Felicitări și succes atât lui Raul Pruteanu, cât doamnei antrenor Georgeta Nazarie, descoperitor de valori ale atletismului de podium”, a precizat prof. Daciana Drăcea, director al Liceului cu Program Sportiv Brașov.

La finala Campionatului Național de atletism pentru juniori 1, Brașovul a mai fost reprezentat de Oana Comănelea (CSM Brașov - 60 metri, 400 metri), Bianca Sabina Nicu (LPS Brașov - 60 metri), Andrei Gabriel Georgea (CSM Brașov - 60 metri), Ema Zach (LPS Brașov - 400 metri), iar Raul Constantin Pruteanu a participat și la proba de 60 de metri.

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!