Parteneriat AJA - FEFSM pentru promovarea sportului, a educației fizice și a Brașovului

articol adaugat in: 11/2019  categorii:
Parteneriat AJA - FEFSM pentru promovarea sportului, a educației fizice și a Brașovului

Din acest an, Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov și Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane (FEFSM) au încheiat un Acord de colaborare, al cărui obiectiv este „organizarea de activități (competiții, cursuri, demonstrații, evenimente, proiecte etc.), cu scopul de a promova atletismul, sportul și educația fizică, sportul universitar și Brașovul, în general”. Primul proiect comun este Crosul 15 Noiembrie, ediția 30 (duminică, 17 noiembrie).

Conf. dr. Nelu Turcu, decan FEFSM:

„Facultatea de Educație fizică și Sporturi Montane se implică în organizarea Crosului 15 Noiembrie de mai bine de 20 de ani, bucurându-se alături de sportivi, la fiecare ediție a acestui eveniment sportiv deosebit de important pentru comunitatea brașoveană.

Crosul 15 Noiembrie îmbină celebrarea mișcării muncitorești din anul 1987 cu sărbătorirea mișcării sportive de astăzi. Studenții Universității Transilvania din Brașov au fost și sunt direct implicați în această cauză.

În trecut, 7 studenți care au susținut Revolta muncitorilor brașoveni de la Uzina de Autocamioane au fost arestați, exmatriculați, trimiși acasă și supravegheați îndeaproape.

În prezent, peste 100 de studenți voluntari participă activ anual, asigurând buna desfășurare a competiției sportive (asigurare traseu, logistică etc).

Pentru a 30-a ediție, prin colaborarea cu Asociația Județeană de Atletism Brașov sperăm să ducem competiția sportivă la un alt nivel. Pentru că este o ediție aniversară suntem siguri că ÎMPREUNĂ cu toți actorii implicați (Primăria Municipiului Brașov, Consiliul Județean, Instituția Prefectului, Federația Română de Atletism, Asociația 15 Noiembrie 1987 etc.) vom organiza, fără cusur, acest eveniment: Crosul 15 Noiembrie.

Această asociere a făcut posibilă internaționalizarea acestui eveniment și promovarea pe o scară mai largă a practicării sportului atât la nivel de amatori, cât și la nivel de performanță.

(foto: Primăria Municipiului Brașov/ Andrei Paul)

 

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!