Precizări privind organizarea Crosului 15 Noiembrie

articol adaugat in: 09/2020 de Silviu Prescornitoiu categorii: Diverse Tag-uri: brasov 5k, brasov road race, atletism, atletism brasov, concursuri, competitii, brasov, sport brasov
Precizări privind organizarea Crosului 15 Noiembrie

Salutare, brașoveni, atleți și participanți la Crosul 15 Noiembrie! Vă mulțumim pentru mesajele trimise și interesul manifestat pentru acest frumos eveniment atletic.

Vrem să aducem câteva lamuriri privind ediția din acest an.

Contractul privind organizarea acestei competiții, încheiat între Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov și Asociația 15 Noiembrie 1987, deținătoarea drepturilor și a mărcii Crosul 15 Noiembrie, a expirat în luna ianuarie a acestui an. Obiectul contractului prevedea organizarea de către AJA Brașov a două ediții (2018 și 2019) ale concursului.

Asta s-a și întâmplat. Au fost două evenimente internaționale reușite, de un nivel mult superior celor de până atunci. Nu a fost totul perfect, mereu e loc de mai bine, mai ales în sport, dar diferența față de precedentele a fost evidentă. Orice eveniment capătă îmbunătățiri de la o ediție la alta, ceea ce trebuie să se întâmple și de acum înainte la Crosul 15 Noiembrie. Am vrut să ridicăm ștacheta și am reușit, ne-am făcut datoria. Așadar, am ajuns la finish.

Le mulțumim tuturor alegătorilor, susținătorilor acestora și spectatorilor, profesorilor, antrenorilor și cluburilor.

De asemenea, le transmitem mulțumiri și toate gândurile bune:

- Primăriei, Consiliului Local și Consiliului Județean Brașov (co-finanțatori);

- Instituției Prefectului Brașov;

- partenerilor și sponsorilor;

- instituțiilor și autorităților care s-au implicat în buna desfășurare a celor două ediții;

- presei locale, ziariștilor independenți și mass-media care au promovat și transmis informații despre eveniment;

- voluntarilor, foarte importanți în organizarea oricăriu eveniment;

- tuturor persoanelor implicate în organizare (arbitraj, cronometraj, secretariat, logistică, staff medical, anti-doping, foto și video, entertainment, vânzări, comunicare, IT și tehnic) și oamenilor din Federaţia Română de Atletism, acelora care ne-au fost alături și la bine, dar mai ales la greu.

Organizând cele două ediții, orașul Brașov și atletismul de aici au câștigat un prieten adevărat. E o persoană deosebită, un simbol al sportului românesc și un nume recunoscut în elita atletismului mondial: doamna Paula Ivan. Îi mulțumim că ne-a susținut și ne-a reprezentat, ca ambasador al evenimentului. Respect doamnă, aveți toată recunoștința noastră!

La foarte multe ediții, inclusiv la cele două pe care AJA Brașov le-a organizat, concursul a avut un sprijin de bază: primarul George Scripcaru. A înțeles importanța acestui eveniment pentru comunitatea noastră, mereu a dat mobilizarea. Mulțumirile noastre! 

Anul trecut, am înregistrat un record de participare: 1.850 atleți amatori de toate vârstele și de performanță. Printre aceștia (participant constant de 25 de ani!), noul primar al Brașovului: Allen Coliban. Mulțumim pentru cuvintele de apreciere de anul trecut, succes în noua misiune!

Prietenilor de la Asociația 15 Noiembrie 1987 le mulțumim pentru încrederea acordată, credem că nu i-am dezamăgit. Le urăm succes în organizarea concursului. Să ducă mai departe lucrurile bune pe care le-am realizat și să țină nivelul la fel de sus. Crosul 15 Noiembrie e cel mai important eveniment sportiv al Brașovului și unul dintre cele mai reprezentative ale comunității noastre. Așa trebuie să fie.

În continuare, AJA Brașov se va preocupa și va crește proiectele proprii, va produce altele noi și își va respecta misiunea pe care o are, de organizare, dezvoltare și promovare a atletismului în județul Brașov.

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!