Prietenii Atletismului bilanț, proiecte și perspective

articol adaugat in: 12/2016  categorii:
Prietenii Atletismului bilanț, proiecte și perspective

Prietenii Atletismului și-au dat întâlnire la Brașov acum, când Sărbătorile ne bat la ușă și mai avem puțin până să pășim în noul an, moment potrivit pentru socoteli și analize privind în urmă la ce a fost, dar și pentru proiecte și perspective uitându-ne la ce va să vină.

Evenimentul organizat de Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov a durat mai bine de două ore și, după primirea invitaților, a început cu spiciul de bun venit, urmat de proiecția unui scurt film documentar ce ne-a prezentat situația atletismului brașovean de ieri, de azi și de mâine.

 

AJA Brașoveste o structură sportivă profesională, reprezentantă a Federației Române de Atletism (FRA) în județul Brașov, din care fac parte cluburile sportive cu secții de atletism și care și-a propus mai multe obiective:

·        organizarea, dezvoltarea și consolidarea activității atletice în județ și în special în municipiul Brașov; aici trebuie să precizăm că în municipiile Făgăraș, Săcele și Codlea s-au demarat proiecte cu bătaie mai lungă, în parteneriat cu autoritățile locale;

·        inițierea și întreprinderea tuturor demersurilor, împreună cu partenerii, pentru construcția unei baze sportive de atletism în municipiu, Arena Sprint Brașov;

·        organizarea unei competiții de atletism pe pistă, care să devină,în timp, un concurs sportiv „de brand” pentru municipiul Brașov, similară unui Grand Prix de nivel european;

·        construirea în școli, acolo unde există spațiu deschis, a unui sector pentru sărituri și alergare viteză, necesar pentru efectuarea normelor de control obligatorii pentru elevi;

·        amenajarea unei piste de alergare în aer liber în municipiul Brașov, pe traseul Tâmpa-Iepure-Răcădău, destinată tuturor practicanților și iubitorilor de sport.

 

Tot Prietenii Atletismului au fost cei pe mâinile cărora a încăput primul număr al revistei Atlet Info, publicație de profil lansată la Brașov cu prilejul aceluiași eveniment, din care amintim câteva titluri:

·        „Cupa Luceafărul, biletul Brașovului spre marea performanță în atletism”;

·        „Semnal de alarmă: unde sunt pistele de atletism de altădată?”;

·        „Asociația Județeană de Atletism, speranța unui nou început”;

·        „Pasărea Phoenix - Clubul Colțea 1920”;

·        „Elena Buhăianu Iagăr Antoci, ultimul atlet brașovean la Jocurile Olimpice”;

·        „Bio In Sport: Sportul și diabetul zaharat”.

Fotografia de grup, clinchetul paharelor de șampanie și cocktail-ul de după au încheiat întâlnirea de sfârșit de an a Asociației Județene de Atletism Brașov, printre tradiționale urări de sezon și gânduri bune, optimiste, pentru anul 2017 ce ne bate tot mai insistent la ușă.

 

Prof. Florin FLOREA,

Președinte AJA Brașov

Brașov, 19.12.2016

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!