Recorduri personale pentru juniorii 3 de la LPS Brașov

articol adaugat in: 06/2018 de Silviu Prescornitoiu categorii: Diverse Tag-uri: Atletism Juniori Brasov, Atletism Fete Brasov, Atletism Baieti Brasov, Atletism Copii Brasov, LPS Brasov, Rezultate Atletism Brasov, Georgeta Nazarie
Recorduri personale pentru juniorii 3 de la LPS Brașov

La sfârșitul săptămânii trecute (16-17 iunie), la București, la Complexul „Iolanda Balaș-Soter”, a fost programată etapa finală a Campionatului Național de Juniori 2. La concurs au luat parte 6 sportivi de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Brașov.

Prof. Georgeta Nazarie a făcut o analiză a rezultatelor înregistrate de speranțele atletismului brașovean în capitală: „De la bun început, trebuie să menționăm că a fost o competiție de juniori 2, la care LPS Brașov a participat cu juniori 3, deci copii mai mici ca și vârstă ca marea majoritate a celorlalți concurenți.

În probele de sprint, Emma Zach a realizat două recorduri personale: la 100 metri plat a alergat în 13.14 secunde, îmbunătățindu-și recordul cu 30 de sutimi, ceea la 100 metri înseamnă ceva, iar la 200 metri a fost înregistrată cu 26.68 secunde. La 100 metri a intrat în semifinale, iar la 200, în primele 10 la juniori 2. În viitor, Emma va fi o atletă foarte bună!

Diana Cozma a ieșit pe locul 7 la 2.000 metri obstacole, la prima cursă a ei (!). Gândiți-vă, unde avem noi obstacole în Brașov? Acolo, pe loc, am învățat-o pe Diana ce și cum. A realizat un timp bun, de 7.45 minute. În mod normal, Diana ar fi a 3-a junioară 3 din România, dar până la Campionatele Naționale mai putem să progresăm.

De asemenea, la lungime, la prima lui săritură, Raul Pruteanu a sărit 5,55 metri și are posibilități mult mai mari, iar la 100 metri, Bianca Nicu și-a făcut record personal, cu 13.40.

Zilele acestea, toți acești copii au avut și examen de admitere la liceu, vă dați seama ce înseamnă... au lipsit la antrenamente, pentru că e normal ca părinții să fi pus accent pe școală și viitorul lor, în perioada aceasta”.
Pentru sportivii pregătiți de prof. Nazarie urmează prima etapă din Campionatul Național la categoria lor de vârstă (juniori 3), la București (23-24 iunie), apoi etapa finală, la sfârșitul lunii iulie.

CITIȚI și „Adina Cîrciogel, campioană a României la 400 metri!”
 

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!