Un cros reușit, de Ziua Mondială a Sănătății

articol adaugat in: 04/2018 de Silviu Prescornitoiu categorii: Diverse Tag-uri: AJA Brasov, Spitalul Sf Constantin, Fundatia Sf Constantin, Crosuri Brasov, Cros Brasov, Parcul Sportiv Brasov, Alergare Cros
Un cros reușit, de Ziua Mondială a Sănătății

Vremea a fost de partea noastră și soarele ne-a zâmbit generos duminică, 22 aprilie 2018, la a doua ediție a Crosului Sănătății, un concurs de atletism pentru amatori, organizat în Parcul Sportiv Brașov, de către Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, Spitalul Sf. Constantin - SC Teo Health SA și Fundația Clinică Sf. Constantin, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov. Au fost alături de eveniment Farmaciile Ropharma și NN Asigurări, precum și Direcția Sport și Tineret Brașov, Poliția Locală Brașov și Inspectoratul de Poliție Județean Brașov prin Secția 3.

Întrecerea a dorit să marcheze Ziua Mondială a Sănătății, eveniment recunoscut de Organizația Națiunilor Unite (ONU) și Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și desfășurat anual, în ziua de 7 aprilie, începând din anul 1950.
 Competiția a adunat la start peste 100 de alergători de toate vârstele.

La festivitatea de premiere, diplomele, medaliile și cadourile au fost înmânate de doamna Camelia Șamotă (manager general al Spita­lului Sf. Constantin) și de domnul doctor Bogdan Moldovan (medic primar chirurgie generală și medic șef secție la același spital). Cum a făcut-o și la alte crosuri, și de această dată, dumnealui a alergat în concurs, ca și soția Andreea (medic primar boli infecțioase) și fiica Oana.

Rezultatele Crosului Sănătății, ediția a 2-a, au fost următoarele:

BĂIEȚI

1. Fabian Toth;
2. Rareș Costache;
3. Mușetescu Andrei.

FETE

1. Diana Cozma;
2. Emma Zach;
3. Camila Anghelini.

FEMININ

1. Bianca Nicu;
2. Georgiana Livadariu;
3. Ioana Bozocea.

MASCULIN


1. Valentin Daniel Hâncu;
2. Mateiu Vlad;
3. Ionuț Antonescu.

PREMII SPECIALE


Cel mai tânăr participant: Ionuț Constantin;
Cea mai tânără participantă: Teodoria Banea;
Decanii de vârstă ai concursului: Eliza Florea și Ioan Bota.
 

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!