Veraflor, un nou nume în familia atletismului brașovean

articol adaugat in: 10/2019  categorii:
Veraflor, un nou nume în familia atletismului brașovean

Atletismul brașovean are un nume nou, din această toamnă, clubul ACS Handbal VERAFLOR deschizând o secție care funcționează sub tutela AJA Brașov. Antrenor, o figură cunoscută în atletismul brașovean al ultimilor ani, Adriana Mirea.  „Mulțumesc clubului Veraflor pentru că mi-a oferit șansa de a continua să pun în practică ceea ce am învățat de la cei mai valoroși antrenori ai țării și de la cei mai buni profesori din facultate. Suntem o familie frumoasă și am început cu gânduri mari, curaj, putere de muncă, multă înțelepciune și dorințe de a ajunge în primele trei locuri la naționale!”, a precizat Adriana Mirea.

Aceasta spune că atletismul încurajează disciplina, stimulează atenția și concentrarea, astfel că a ales să îmbrățișeze de mică această ramură sportivă. Mai mult, peste ani a ajuns să ajute și să încurajeze copiii să facă mișcare, în idea că activitățile fizice intense presupun un nivel ridicat de atenție, la fel ca cele intelectuale. „Organizarea timpului în mod eficient și respectarea programului de antrenamente încurajează un stil de viață disciplinat și sănătos. Copilul învață despre corectitudine și competiție. Se familiarizarea cu situațiile de concurs îl ajută să iși controleze emoțiile, să se concentreze și să își asume cu seninătate atât un eșec, cât si un succes. Este un exercițiu util pentru o mulțime de situații cu care se va întâlni de-a lungul vieții, chiar dacă nu toți ajugi sportivi de mare performanță”, mai afirmă antrenoarea secției de atletism de la Veraflor.

Adriana și copiii ei se antrenează lunea, miercurea și vinerea, între orele 18.00 și 19.30, pe terenul de sport de pe Colina Universității.

„Doresc să mulțumesc conducerii și membrilor pentru că am fost acceptați în familia AJA Brașov. Sperăm să colaborăm cu success și să participăm în competiții cu un număr cât mai mare de sportive și pe o perioadă cât mai îndelungate. De asemenea, avem speranța că vom avea cele mai bune selecții, cele mai bune rezultate la nivel național și chiar internațional”, Veronica Mîndrescu – președinte ACS Handbal Veraflor.

Primele rezultate, la Cupa de Toamnă CSO Voluntari

Duminică, 20 octombrie, în sala de sport „Gabriela Szabo”de la Voluntari a avut loc concursul interjudețean Cupa de Toamnă CSO Voluntari 2005, competiție organizată de Clubul Sportiv Orășenesc Voluntari, în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Ilfov. Clubul brașovean Veraflor a participat cu 12 sportivi, care au fost înscriși la probe precum 50 m, 60 m, 200 m, ștafetă sau săritura în lungime, cu toții calificați în finale la categoria lor. Mai mult, Maurizio Mauro Neamțu a câștigat probele de 60 m și 200 m, iar Izabela Ioana Raț a urcat de trei ori pe podium: locul 1 la 50 m, locul 2 la 200 m și locul 3 la lungime.

Sportivii ACS Veraflor participanți la Cupa de Toamnă CSO Voluntari: Vînău David, Folea Matei, Buta Mihai-Luca, Șerban Ștefania, Neamțu Mauro Maurizio, Munteanu Andrei, Raț Ioana Izabela, Strugariu Ștefan, Bălăceanu Ana Maria, Taunde Denise, Stanciu Mircea Elias, Mazăre Alex-Andrei.

 

  •  

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!