Recorduri personale pentru juniorii 3 de la LPS Brașov

de Silviu Prescornitoiu

La sfârșitul săptămânii trecute (16-17 iunie), la București, la Complexul „Iolanda Balaș-Soter”, a fost programată etapa finală a Campionatului Național de Juniori 2. La concurs au luat parte 6 sportivi de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Brașov.

Categorii: Diverse

Data: 19/06/2018

Mai mult

Adina Cîrciogel, campioană a României la 400 metri

de Silviu Prescornitoiu

La Campionatul Național Cadeți, desfășurat la București, pe Stadionul „Iolanda Balaș-Șoter”, în zilele de 16-17 iunie 2018, atleta brașoveancă Adina Cîrciogel a cucerit titlul național în proba de 400 metri plat, la junioare 2.

Categorii: Diverse

Data: 17/06/2018

Mai mult

Poiana Brașov Grand Prix, prima ediție

de Silviu Prescornitoiu

Prima ediție a concursului național de aruncări Poiana Brașov Grand Prix a avut loc sâmbătă, 9 iunie, pe stadionul Complexului Sportiv Național Poiana Brașov. Competiția a fost organizată de Federația Română de Atletism (FRA) și Asociația Județeană de Atl

Categorii: Diverse

Data: 12/06/2018

Mai mult

Rezultate Cupa Luceafărul

de Cătălina Zorojanu

Cupa Luceafărul, ajunsă la a treia ediţie, a reunit la start copii de la nouă cluburi sportive!

Categorii: Competitii

Data: 12/05/2018

Mai mult

Cătălin Tecuceanu (CSM Brașov), pe locul 2 la Odrezo (Italia)

de Silviu Prescornitoiu

În nordul Italiei, la Oderzo (provincia Treviso), sportivul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Brașov, Cătălin Tecuceanu a ocupat locul al 2-lea în cursa de 10 km la echipe, în cadrul concursului European Road Race U20 - Trofeo Opitergium. Din echipa Români

Categorii: Diverse

Data: 03/05/2018

Mai mult

A fost adăugat un concurs în Calendarul competițional

de Silviu Prescornitoiu

Crosul Epilepsy Challenge este un nou concurs adăugat în Calendarul competițional. În zilele următoare vom reveni cu detalii. Până atunci, despre evenimentul național Epilepsy Challenge aflați mai multe de aici.

Categorii: Diverse

Data: 29/04/2018

Mai mult

Campionatele Internaționale de Atletism ale României

de Silviu Prescornitoiu

În zilele de 2 şi 3 iunie 2018, la Cluj-Napoca, se vor desfăşura Campionatele Internaționale de Atletism ale României, un adevărat spectacol atletic! Campionatele vor avea loc pe Cluj Arena, arena sportivă de top a oraşului de pe Someş, şi vor reuni cei m

Categorii: 

Data: 29/04/2018

Mai mult

Un cros reușit, de Ziua Mondială a Sănătății

de Silviu Prescornitoiu

Vremea a fost de partea noastră și soarele ne-a zâmbit generos duminică, 22 aprilie 2018, la a doua ediție a Crosului Sănătății, un concurs organizat în Parcul Sportiv Brașov, de către Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, Spitalul Sf. Constantin

Categorii: Diverse

Data: 23/04/2018

Mai mult

Crosul Sănătății, ediția a 2-a

de Silviu Prescornitoiu

Crosul Sănătății este un concurs de atletism (alergare cros) pentru toate vârstele (copii, tineri, adulți, seniori), organizat în ziua de duminică, 22 Aprilie 2018, în Parcul Sportiv Brașov, de către Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, Spitalul

Categorii: Competitii

Data: 15/04/2018

Mai mult

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

14Iulie

CROSUL HOSPICE ALEARGA TU PENTRU EI

CROSUL HOSPICE ALEARGA TU PENTRU EI in BRASOV, Sub Tampa

vezi toate competitiile din calendarul competitional aja brasov

28Iulie

CAMPIONATUL NATIONAL DE ALERGARE MONTANA

CAMPIONATUL NATIONAL DE ALERGARE MONTANA in ZARNESTI, Plaiu Foii

vezi toate competitiile din calendarul competitional aja brasov

28Iulie

CROSUL IMPREUNA PENTRU 2030

CROSUL IMPREUNA PENTRU 2030 in BRASOV, Parcul Sportiv

vezi toate competitiile din calendarul competitional aja brasov

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!