Brașov Running Festival e gata să înceapă!

de Silviu Prescornitoiu

Brașov Running Festival este un concurs de alergare pe șosea, organizat duminică, 26 septembrie 2021, în cartierul Coresi din Brașov. Traseul are o lungime de 10 kilometri și se va alerga pe străzile Camil Petrescu și Zaharia Stancu.

Categorii: Competitii

Data: 17/09/2021

Mai mult

Constantin Raul Pruteanu, medalie de aur la „lungime” în Campionatul Național de cadeți

Brașovul are un nou campion național la finalul Campionatului Național U18, Constantin Raul Pruteanu (legitimat la LPS Brașov) adjudecându-și medalia de aur la „lungime”, cu o săritură de 6,90 metri.

Categorii: Competitii

Data: 10/03/2020

Mai mult

Două medalii pentru atleții brașoveni la „naționalele” în sală

Campionatele Naționale de atletism în sală pentru seniori și tineret s-au desfășurat în acest weekend, la București, în Sala „Ioan Soter”. Brașovul a avut doi reprezentanți în competiție, ambii antrenați de Horațiu Calfa și ambii reușind să obțină locuri

Categorii: Competitii

Data: 02/03/2020

Mai mult

O medalie de aur și una de argint pentru atleții brașoveni la Campionatul Național de juniori 1

La București, în sala din Complexul Sportiv Lia Manoliu, s-a desfășurat etapa finală Campionatului Național de Atletism pentru juniori, în cadrul cpreia brașoveanca Adina Cîrciogel (Liceul cu Program Sportiv Brașov) a reușit să câștige medalia de aur în p

Categorii: Competitii

Data: 25/02/2020

Mai mult

Adina Cîrciogel, medaliată cu bronz la Campionatele Balcanice pentru juniori indoor

La Campionatele Balcanice indoor de la Istanbul, Adina Cîrciogel a câștigat medalia de bronz cu ștafeta feminină de 4x400 metri, brașoveanca fiind la un pas de podium și în proba de 400 de metri, în cadrul căreia a reușit un „personal best” de 56.19 secun

Categorii: Competitii

Data: 10/02/2020

Mai mult

Totul despre Crosul 15 Noiembrie, ediția 30

de Silviu Prescornițoiu

Crosul 15 Noiembrie are loc duminică, 17 noiembrie 2019. Este un concurs internațional de alergare 5K, organizat de Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, în cinstea Revoltei anticomuniste a muncitorilor de la Uzina de Autocamioane de la Brașov, di

Categorii: Competitii

Data: 11/11/2019

Mai mult

Regulament Cupa Colțea - Trofeul „Vintilă Cristescu”

de Silviu Prescornițoiu

Cupa Colțea - Trofeul „Vintilă Cristescu” este un concurs de cros pentru seniori și atleți amatori de toate vârstele. Are loc sâmbătă, 26 octombrie 2019, în Parcul Sportiv Brașov. Competiție este organizată de AJA Brașov, în parteneriat cu ACS Colțea 1921

Categorii: Competitii

Data: 06/09/2019

Mai mult

Cupa Colțea - Trofeul „Vintilă Cristescu”, ediția a 2-a

de Silviu Prescornițoiu

Cupa Colțea - Trofeul „Vintilă Cristescu” este un concurs național de atletism (alergare cros) pentru seniori legitimați la cluburi și asociații sportive din România, dar și pentru atleți amatori de toate vârstele (copii, tineri, adulți). Competiția este

Categorii: Competitii

Data: 25/08/2019

Mai mult

Se apropie Crosul pentru Transplant, ediția a 2-a

de Silviu Prescornitoiu

Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, Fundația Clinică Sf. Constantin Brașov și SC Teo Health SA - Spitalul Sf. Constantin, în colaborare cu Primăria Municipiului Brașov, Direcția de Sport și Tineret Brașov, alte instituții, sponsori și parteneri

Categorii: Competitii

Data: 02/08/2018

Mai mult

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!