Așteptăm propunerile pentru Calendarul Competițional 2018

de Silviu Prescornitoiu

Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov a deschis sesiunea de propuneri pentru Calendarul Competițional 2018, care se va închide luni, 27 noiembrie 2017. Așteptăm propunerile la contact@ajabrasov.ro.

Categorii: Competitii

Data: 29/10/2017

Mai mult

Iulia Găinariu privește tot mai des spre Tokyo

de Silviu Prescornitoiu

O alergătoare de cursă lungă, în vârstă de aproape 24 de ani, Iulia Găinariu s-a născut la Zărnești, aproape de inima munților, și în acest an, la Premana (Italia), a cucerit medalia de bronz cu echipa României la Campionatul Mondial de alergare montană p

Categorii: Diverse

Data: 23/10/2017

Mai mult

Atletismul începe de jos, din școală!

de Silviu Prescornitoiu

Florin Florea, președintele Federației Române de Atletism (FRA), a pus punctul pe i și arată de unde vine salvarea atletismului românesc: de acolo de jos, din școală, de la nivelul sportului școlar!

Categorii: Diverse

Data: 23/10/2017

Mai mult

Crosul pentru Transplant a închis sezonul competițional

de Silviu Prescornitoiu

Crosul pentru Transplant (ediția 1) a fost un concurs caritabil organizat în Parcul Sportiv Brașov de către Spitalul Sf. Constantin, Fundația Clinică Sf. Constantin și Asociația Județeană de Atletism Brașov la care au alergat peste 100 de persoane.

Categorii: Competitii

Data: 16/10/2017

Mai mult

Crosul pentru Transplant - reprogramat pe 15 octombrie

de Silviu Prescornitoiu

Luând în considerare solicitările transmise de participanți și ținând cont de avertizările meteo (Cod portocaliu de ploaie, temperature scăzute) pentru ziua de duminică, 8 octombrie 2017. Crosul pentru Transplant a fost reprogramat cu o săptămână (duminic

Categorii: Competitii

Data: 07/10/2017

Mai mult

Crosul pentru Transplant, prima ediție

de Silviu Prescornitoiu

Crosul pentru Transplant este un eveniment sportiv caritabil, organizat de Spitalul Sf. Constantin, Asociația Județeană de Atletism Brașov și Fundația Clinică Sf. Constantin, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov. Aflat la prima ediție, acest concurs

Categorii: Competitii

Data: 01/10/2017

Mai mult

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!