Crosul 15 Noiembrie: Modificări de trasee în transportul public în comun (RATBV SA)

de Silviu Prescornitoiu

În fiecare an, cu ocazia desfășurării Crosului 15 Noiembrie, compania publică de transport în comun (RATBV SA) a fost alături de organizatorii evenimentului și a efectuat unele modificări în circulaţia mijloacelor de transport în comun ce deservesc mai mu

Categorii: Diverse

Data: 15/11/2019

Mai mult

Crosul 15 Noiembrie, ediția 30 - comunicat de presă

de Silviu Prescornitoiu

Restricții în trafic și programul concursului internațional de atletism „Crosul 15 Noiembrie”, ediția 30. Evenimentul sportiv numărul 1 al Brașovului are loc duminică, 17 noiembrie 2019, în organizarea Asociației Județene de Atletism (AJA) Brașov.

Categorii: 

Data: 14/11/2019

Mai mult

Parteneriat AJA - FEFSM pentru promovarea sportului, a educației fizice și a Brașovului

Primul proiect comun este Crosul 15 Noiembrie, ediția 30

Categorii: 

Data: 13/11/2019

Mai mult

Totul despre Crosul 15 Noiembrie, ediția 30

de Silviu Prescornițoiu

Crosul 15 Noiembrie are loc duminică, 17 noiembrie 2019. Este un concurs internațional de alergare 5K, organizat de Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, în cinstea Revoltei anticomuniste a muncitorilor de la Uzina de Autocamioane de la Brașov, di

Categorii: Competitii

Data: 11/11/2019

Mai mult

Jocuri și concursuri atletice pentru elevii din județul Brașov, la Coresi Mall

Categorii: 

Data: 11/11/2019

Mai mult

Sebastian Hendel se întoarce la Brașov!

Dublu campion al Germaniei în probele de 5.000 și 10.000 metri, precum și medaliat cu bronz la 10.000 metri la „Naționalele” din acest an, Sebastian Hendel (23 ani) revine în România. Va alerga, pentru a doua dată în carieră, la Crosul 15 Noiembrie (dumin

Categorii: 

Data: 04/11/2019

Mai mult

Consfătuirea anuală a antrenorilor 2019, în 6-8 noiembrie, la Centrul Național Sportiv „Lia Manoliu”

În perioada 6-8 noiembrie, la Centrul Național Sportiv „Lia Manoliu” va avea loc consfătuirea anuală a antrenorilor 2019, în plen și pe secțiuni, seniori, juniori, cu invitați din țară și din străinătate. Aceasta este o acțiune organizată de Federația Rom

Categorii: Diverse

Data: 04/11/2019

Mai mult

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!