Cătălin Tecuceanu, campion național la 800 metri

de Silviu Prescornitoiu

La Campionatul Național de Sală la Juniori 1 (sportivi născuți în anii 1999-2000), concurs desfășurat la București, atletismul brașovean a câștigat noi medalii, prin Cătălin Tecuceanu (CSM Brașov), Bogdan Șitoianu (CS Țara Bârsei 2011) și Adina Cârciogel

Categorii: Diverse

Data: 25/02/2018

Mai mult

Cupa CSM Brașov, primul concurs de atletism în 2018 din județul Brașov

de Silviu Prescornitoiu

Sâmbătă, 17 februarie, Clubul Sportiv Municipal Brașov și Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov au organizat Cupa CSM Brașov (ediția a 8-a). La întrecerea din Sala de Atletism a Clubului Sportiv Municipal au participat 80 de copii, fete și băieți,

Categorii: Competitii

Data: 19/02/2018

Mai mult

Rezultate Cupa CSM

Micii atleți s-au întrecut să obțină un loc fruntaș la Cupa CSM desfășurată astăzi, 17 februarie în Brașov. Aici puteți vedea performanțele obținute!

Categorii: Competitii

Data: 17/02/2018

Mai mult

Iulian Staicu (CS Țara Bârsei) sare la Balcaniadă

de Silviu Prescornitoiu

30 de atleți reprezintă România la Campionatele Balcanice în Sală, competiție care are loc sâmbătă, 17 februarie, la Istanbul. Din delegație fac parte campionul României la săritura în lungime, Iulian Staicu (CS Țara Bârsei 2011 Brașov), și antrenorul său

Categorii: Competitii

Data: 16/02/2018

Mai mult

Adina Cîrciogel, campioană balcanică la 4X400

de Silviu Prescornitoiu

La Sofia, la ASICS Arena, s-au încheiat Campionatele Balcanice Indoor U20. Brașoveanca Adina Cîrciogel (LPS Brașov-CSM București) a devenit campioană balcanică în proba de ștafetă 4X400 metri, iar la lungime, Bogdan Șitoianu (CS Țara Bârsei 2011)

Categorii: Diverse

Data: 11/02/2018

Mai mult

Adina Cîrciogel și Bogdan Șitoianu merg la Balcaniadă

de Silviu Prescornitoiu

Adina Cîrciogel (LPS Brașov-CSM București) și Bogdan Șitoianu (CS Țara Bârsei 2011) iau parte la Campionatele Balcanice U20 din Bulgaria (Sofia, Asics Arena).

Categorii: Diverse

Data: 08/02/2018

Mai mult

Iulian Staicu (CS Țara Bârsei) a adus Brașovului un titlu național

de Silviu Prescornitoiu

Iulian Staicu (CS Țara Bârsei) a devenit campion național la lungime, iar un alt elev de-al profesorului Horațiu Calfa, Bogdan Șitoianu, a câștigat medalia de bronz tot la lungime, dar la tineret.

Categorii: Diverse

Data: 04/02/2018

Mai mult

Iulian Staicu: „Am venit din Ţara Bârsei să iau titlul”

de Silviu Prescornitoiu

Iulian Staicu (CS Țara Bârsei 2011) a declarat: „Antrenorul îmi spunea, când săream la antrenament doar 6,80 m, că o să sar şi peste 8 m. Nu-l credeam, dar iată că am reuşit. Aş putea ajunge la Mondialele de la Birmingham, sănătate să am”

Categorii: Diverse

Data: 04/02/2018

Mai mult

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!