Sponsorii nostri

 
 
Nr. 02/  01.03.2019
 
 
 
CONVOCATOR ADUNARE GENERALA ORDINARA 
 
Către
TOATE STRUCTURILE SPORTIVE CU DREPT DE VOT, AFILIATE LA  ASOCIATIA JUDETEANA DE ATLETISM    BRASOV
 
 
 
In conformitate cu Statutul Asociatiei  Judetene  de Atletism (AJA) Brasov, Art. 12. „Atributiile Organelor de Conducere, Administrare si Control al Asociatiei", presedintele   Consiliului Director, PRESCORNITOIU SILVIU convoaca  Adunarea Generala Ordlnara in ziua de Joi, 18 Aprilie 2019, la Ora 16:30, la Restaurant Bistro  2003 - Sala Mare, adresa Municipiul Brasov, Str. Eroilor, Nr. 5.
 
ORDINEA DE ZI
 
1. Deschiderea Adunarii  Generale Ordinare  - mesajul presedintelui:
 
2. Stabilirea  cvorumului;
 
3. Desemnarea unei persoane pentru  intocmirea  procesului verbal oficial;
 
4. Aprobarea  Ordinii  de zi;
 
5. Raport de activitate  prezentat  de presedintele  Consiliului  Director  pentru  perioada parcursa  de la ultima
Adunare Generala (anul 2018) pana la zi;
 
6. Prezentarea  Bilantului  Contabil  pe anul precedent  (2018), aprobarea  prin vot a acestuia si descarcarea de gestiune;
 
7. Aprobarea  Comisiei pentru  conceperea  Regulamentului  de Organizare si Functionare al AJA Brasov:
 
8. Rediscutarea Comisiilor AJA Brasov:
 
9. Diverse.
 
 
 
 
În conformitate   cu Statutul  Asociatiei Judetene de Atletism  (AJA) Brasov, Art. 12. „Atributiile Organelor de
 
Conducere, Administrare   si Control  al Asociatiei":
 
a) Alte propuneri pentru Ordinea de zi vor fi transmise in scris prin e-mail, la adresa contact@ajabrasov.ro, cu cel putin  10 zile inainte de data la care are loc Adunarea  Generala Ordinara.  Numai propunerile  trimise in acest interval  vor fi supuse votului  Adunarii  Generale;
 
b) Fiecare structura  sportiva  - membru  al AJA Brasov cu drept  de vot va desemna un delegat cu drept  de vot care va putea participa  la lucrarile  Adunarii  Generale Ordinare  pe baza delegatiei  scrise in original (atasata Convocatorului),  emisa si aprobata  de conducerea  structurii  sportive  afiliate  pe care o reprezinta.
 
In vederea  optimizarii  conditiilor   de desfasurare a Adunarii  Generale Ordinare, va rugam sa transmiteti prin e-mail la adresa contact@ajabrasov.ro pana cel mai tarziu  miercuri, 17 aprilie 2019, ora 17, numele si prenumele  delegatului cu drept  de vot. Validarea fiecarui  reprezentant  cu drept  de vot se va face inaintea Adunarii  Generale Ordinare, incepand  cu ora 16, pe baza delegatiei  scrise, In original.
 
 
 
Va asteptam!
Presedinte Consiliu  Director  al AJA Brasov,
Silviu Prescornitoiu
Brasov 1.03.2019
 

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!