Sponsorii nostri

Brașov, 14.03.2018

CĂTRE: Membrii Asociației Județene de Atletism (AJA) Brașov

 

CONVOCATOR

Adunare Generală Extraordinară

 

În conformitate cu Statutul Asociației Județene de Atletism (AJA) Brașov, Art. 12. Atribuțiile Organelor de Conducere, Administrare și Control al Asociației, Președintele FLOREA FLORIN convoacă Adunarea Generală Extraordinară în ziua de Joi, 29 Martie 2018, la Ora 18, la Liceul cu Program Sportiv Brașov, adresa Municipiul Brașov, Str. Poarta Schei, Nr. 39.

Ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare din 29.03.2018 este următoarea:

 

1. Stabilirea cvorumului;

2. Aprobarea Ordinii de Zi;

3. Mesajul preşedintelui AJA Braşov;

4. Desemnarea unei persoane pentru întocmirea procesului-verbal oficial al Adunării Generale Extraordinare;

5.  Prezentarea Bilanţului Contabil pe anul precedent (2017), aprobarea prin vot a acestuia şi descărcarea de gestiune;

6. Alegerea unui nou Preşedinte al Consiliului Director;

 

Condiţii de eligibilitate pentru membrii care doresc să candideze:

- să fie major şi să nu fie în incapacitate din punct de vedere legal;

- să nu deţină funcţii de conducere într-un partid politic (preşedinte, vicepreşedinte, secretar), în administraţia publică, să nu facă parte din Consilii Locale şi Judeţene, din Parlamentul României;

- să fie membru AJA Brașov activ în ultimul an;

- să nu fi suferit condamnări penale.

7. Validarea alegerii;

8. Aprobarea mutării sediului, aflat în prezent în Orașul Ghimbav, Str. Lungă, Nr. 22, Județul Brașov, într-o altă locație, pe raza Municipiului Brașov, la o adresă ce va fi stabilită ulterior de către Consiliul Director.

9. Aprobarea Comisiei pentru conceperea Regulamentului de Funcționare și Organizare AJA Brașov;

10. Rediscutarea Comisiilor AJA Brașov.

11. Diverse

Alte propuneri pentru Ordinea de Zi vor fi transmise prin e-mail, la adresa contact@ajabrasov.ro.

 

Cu respect,

Prof. FLORIN FLOREA, Președinte AJA Brașov

 

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!