Sponsorii nostri

Proiect stadion de atletism

 

Haide alături de noi  să construim împreună un stadion de vis, cu pistă de atletism! În Braşov!

De ce stadion cu pistă de atletism la Braşov? Pentru că:

·         Atletismul este cel mai important sport olimpic și unul dintre cele mai populare și mediatizate sporturi în zilele noastre.

·         Alergarea este cea mai simplă și la îndemână formă de întreținere fizică pentru toți oamenii, stadionul oferindu-le posibilitatea tuturor brașovenilor să facă mișcare în aer liber.

·         Din cele 4 piste de atletism de altădată din Braşov nu a mai rămas niciuna.

·         Braşovul duce lipsă de baze sportive, ceea ce se reflectă direct în calitatea vieţii braşovenilor.

·         Atleţii braşoveni, copii, juniori şi seniori, nu au unde să se antreneze.

·         Nu putem atrage copiii către acest sport minunat din cauza lipsei pistelor de atletism.

·         Stadionul cu pistă de atletism este important pentru toate sporturile (fotbal, handbal, hochei, baschet, tenis, volei etc.), permiţând tuturor sportivilor, arbitrilor şi antrenorilor să-și desfășoare activitatea la standarde înalte pentru că pista de atletism, cu toate dotările sale, reprezintă un instrument esențial în pregătirea fizică din toate ramurile sportive.

·         Brașovul va intra în circuitul competițional, organizând constant concursuri de atletism locale, școlare și universitare, regionale, naționale și internaționale.

·         Acest stadion va fi nu doar o bază sportivă, ci și un obiectiv economic strategic pentru Brașov! Un concurs internațional de anvergură ar aduce pentru câteva zile la Brașov peste 10.000 de oameni din toate colțurile lumii. Pe lângă promovarea Brașovului, haideți să ne gândim ce ar însemna acest lucru pentru toți agenții economici din Brașov (hoteluri și pensiuni, operatori turism, restaurante, magazine, transportatori)!

·         Începând de la faza de construcție s-ar crea noi locuri de muncă și pentru că bugetul comunității Brașovului ar crește, prin plata de noi taxe și impozite locale.

·         Prin poziția Brașovului în centrul României, acest stadion cu pistă de atletism este util și așteptat de toți factorii implicați în atletismul românesc - sportivi, antrenori, arbitri, oficiali, sponsori.

·         Prin construirea acestui stadion cu pistă de atletism, Brașovul va deveni singurul oraș din România unde se pot organiza toate tipurile de concursuri de alergare: alergare pe pistă, alergare montană, alergare pe șosea, alergare în parc.

·         Pe stadion se vor organiza și alte competiții și evenimente sportive, nu numai cele de atletism.

·         Stadionul cu pistă de atletism va reprezenta un loc important, unde elevii și liceenii din Brașov, studenții Universității Transilvania și ai altor instituții de învățământ, își vor putea desfășura orele, cursurile și alte activități școlare, educative și sportive.

·         Din punct de vedere financiar, al bugetului de venituri-cheltuieli, o pistă de atletism se poate autofinanța încă din primele luni după inaugurare.

Ce motive am să susţin proiectul dacă nu sunt atlet?

·         Copiii tăi pot deveni atleţi.

·         Te vei putea antrena şi tu pe această pistă de atletism cu sau vei putea face doar mişcare.

·         Vei sprijini un proiect coerent care va duce la dezvoltarea Braşovului, pentru că întrecerile sportive de top aduc bani localităţii.

·         Vei sprijini sportul şi mişcarea.

·         Vei urmări competiţii sportive spectaculoase.

·         Vei fi mândru că Braşovul are un stadion cu pistă de atletism la standarde înalte şi nu va mai fi un mare municipiu fără piste de atletism.

Pentru ce semnez?

·         Asociaţia Judeţeană Braşov are deja un proiect tehnic pentru un stadion cu pistă de atletism,  însă avem nevoie de sprijinul financiar şi legislativ al autorităţilor locale pentru construirea acestuia.

·         Câteva mii de semnături vor convinge autorităţile locale să includă stadionul pe ordinea de priorităţi a investiţiilor în sport din municipiu.

·         Poţi vedea descrierea proiectului tehnic AICI

Sustinatorii acestui proiect: AJA Braşov

 Exprima-ti parerea despre acest proiect

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!