• Curabitur vestibulum elementum neque, a molestie ligula mollis sed.


    Citeste mai mult

  • Etiam placerat, velit sed vestibulum mollis, tortor nibh vehicula lorem


    Citeste mai mult

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur vestibulum elementum neque, a molestie ligula mollis sed. Etiam placerat, velit sed vestibulum mollis, tortor nibh vehicula lorem, ut dignissim diam nibh at enim.


    Citeste mai mult

Ultimele stiri

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism.

comunicate oficiale

Inscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism.

proiecte AJA Brasov

Competii si rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Stiri si noutati

AJA Brasov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea sportiva. Click aici!

stiri si noutati sportive

Contacteaza-ne

Pentru orice detalii legate de contact, orar de functionare, clic aici!

contact AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

20Octombrie

Competitie de proba

Competitie de proba in Brasov - Sacelee

vezi toate competitiile din calendarul competitional aja brasov

28Octombrie

Cupa satelor

Cupa satelor in Sat

vezi toate competitiile din calendarul competitional aja brasov

28Octombrie

Cupa satelor

Cupa satelor in Sat

vezi toate competitiile din calendarul competitional aja brasov

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Înscrie-te acum online!

Pe website-ul AJA Brașov te poți înscrie rapid la unul din concursurile înscrise în Calendarul competițional. Completează cu atenție toatele datele solicitate, selectează concursul la care vrei să participi, trimite-ne informațiile și într-un timp rezonabil îți va fi confirmată înscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!