• Crosul pentru Transplant a fost un concurs caritabil organizat de Spitalul Sf. Constantin, Fundația Clinică Sf. Constantin și Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov, la care au alergat peste 100 de persoane cu vârste de la 3 ani la 60 ani.


  Citeste mai mult

 • O alergătoare de cursă lungă, în vârstă de aproape 24 de ani, Iulia Găinariu s-a născut la Zărnești, aproape de inima munților, și în acest an, la Premana (Italia), a cucerit medalia de bronz cu echipa României la Campionatul Mondial de alergare montană pe distanțe lungi. Pentru ea greul de-abia acum începe, mai ales că Tokyo 2020 îi face cu ochiul, tot mai insistent. (Foto: Alina Selinadie)


  Citeste mai mult

 • Florin Florea, președintele Federației Române de Atletism (FRA), a pus punctul pe i și arată de unde vine salvarea atletismului românesc: de acolo de jos, din școală, de la nivelul sportului școlar!


  Citeste mai mult

 • Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov a deschis sesiunea de propuneri pentru Calendarul Competițional 2018, care se va închide luni, 27 noiembrie 2017. Așteptăm propunerile la contact@ajabrasov.ro.


  Citeste mai mult

 • Înscrieri la atletism la Făgăraș! Proiectul „Atletism la Făgăraș”, inițiat de Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov și susținut de reprezentanții comunității Făgărașului, începe să-și arate roadele. CSM Făgăraș are secție de atletism și antrenor în toată regula, după ce fostul sportiv al cluburilor LPS Brașov, CSM Brașov și CSA Steaua București, Vlad Calfă (31 ani), a câștigat concursul pe post organizat de curând.


  Citeste mai mult

 • Micuții atleți de la ACS InSport, i-au destăinuit Moșului visul lor: Vor un Stadion cu Pistă de Atletism la Brașov, pe care să se antreneze, în condiții civiliziate și moderne, ca și ceilalți copii din alte colțuri ale Europei!


  Citeste mai mult

 • Preşedintele Federaţiei Române de Atletism (FRA), Florin Florea: „Proiectul nostru pentru 2018 este să facem atletism astfel încât să ne ştie lumea în străinătate. Să ne promovăm şi să stăm la masă cu cei care fac marea performanţă. Asta e prioritatea numărul unu a federaţiei noastre!”.


  Citeste mai mult

Ultimele stiri

Cupa CSM Brașov, prima competiție din 2018 Citeste articolul
publicat in: 02/01/2018 de Silviu Prescornitoiu

Cupa CSM Brașov, prima competiție din 2018

Premieră: etapă din Campionatul Național de Alergare Montană la Zărnești! Citeste articolul
publicat in: 31/12/2017 de Silviu Prescornitoiu

Premieră: etapă din Campionatul Național de Alergare Montană la Zărnești!

AJA Brașov vă urează Crăciun Fericit! Citeste articolul
publicat in: 23/12/2017 de Silviu Prescornitoiu

AJA Brașov vă urează Crăciun Fericit!

Moș Crăciun i-a vizitat pe micuții atleți de la ACS InSport Citeste articolul
publicat in: 20/12/2017 de Silviu Prescornitoiu

Moș Crăciun i-a vizitat pe micuții atleți de la ACS InSport

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociației Județene de Atletism Brașov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricând! Înscrie-te online, completând formularul cu datele tale și selectând una dintre competițiile listate în Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citește totul despre proiectele în care este implicată Asociația Județeană de Atletism Brașov. Hai alături de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poți găsi totul despre competițiile noastre, rezultate și regulamente, toate într-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te ține la curent cu cele mai noi știri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai în echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Înscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brașov te poți înscrie rapid la unul din concursurile înscrise în Calendarul competițional. Completează cu atenție toatele datele solicitate, selectează concursul la care vrei să participi, trimite-ne informațiile și într-un timp rezonabil îți va fi confirmată înscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!