Ne găsiți și pe Brașov Tourism App!

de Silviu Prescornitoiu

Be live it! Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov are cont și pe Brașov Tourism App, o platformă dezvoltată de Consiliul Județean Brașov.

Categorii: Diverse

Data: 08/11/2022

Mai mult

Materialul didactic pentru examenul cursului de arbitri de la Brașov

de Silviu Prescornitoiu

La finalul cursului pentru arbitri de atletism, organizat la Brașov (11-12 noiembrie 2022) de Federația Română de Atletism în parteneriat cu Asociația Județeană de Atletism Brașov și Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane, cu ocazia Crosului 15

Categorii: Diverse

Data: 07/11/2022

Mai mult

Consfătuirea antrenorilor de semifond și fond, la Brașov

Consfătuirea antrenorilor de semifond și fond din România are loc la Brașov, cu ocazia concursurilor de atletism organizate cu prilejul împlinirii a 35 de ani de la Revolta anticomunistă de la 15 Noiembrie 1987.

Categorii: Diverse

Data: 05/11/2022

Mai mult

Curs gratuit pentru arbitri de atletism în Brașov

de Silviu Prescornitoiu

Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov și Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane (FEFSM) - Universitatea „Transilvania” din Brașov sunt partenerii cursului de formare și evaluare pentru noi arbitri de atletism. Cursul este organizat de Fe

Categorii: Diverse

Data: 25/10/2022

Mai mult

AJA Brașov își transmite mesajul de Crăciun

de Silviu Prescornițoiu

În curând, după ce vom sărbători și vom cinsti Nașterea Domnului, însă până să intrăm în Noul An 2021, îi vom cunoaște pe Atletul anului și pe Atleta anului din județul Brașov, în urma rezultatelor înregistrate în 2020. Dar până atunci, Asociația Județean

Categorii: Diverse

Data: 23/12/2020

Mai mult

Precizări privind organizarea Crosului 15 Noiembrie

de Silviu Prescornitoiu

Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov transmite câteva informații importante despre organizarea Crosului 15 Noiembrie. Concurs internațional de alergare pe șosea pe care l-a organizat în ultimii 2 ani (2018 și 2019).

Categorii: Diverse

Data: 29/09/2020

Mai mult

FRA așteaptă propuneri pentru Calendarul intern

de Silviu Prescornitoiu

Federația Română de Atletism (FRA) transmite un comunicat, în atenția cluburilor și asociațiilor afiliate, privitor la Calendarul competițional intern din acest an (2020), raportat la cel din Balcani, propus de Balkan Athletics (ABAF).

Categorii: Diverse

Data: 23/05/2020

Mai mult

Povești cu Regele și familia regală la Brașov

de Silviu Prescornițoiu

29 iulie 1934. Peste 1.500 de atleți au defilat în fața MS Regelui Carol al II-lea, ovaționați îndelung de numerosul public din tribună. Într-o astfel de atmosferă a fost inaugurat Stadionul municipal al orașului, care a găzduit ediția a 14-a a Campionatu

Categorii: Diverse

Data: 10/05/2020

Mai mult

La mulți ani, olimpicilor Brașovului!

de Silviu Prescornițoiu

Atlet, campion, profesor, antrenor, scriitor, istoric al sportului. Acesta a fost Virgil Ludu. Cel care, la scurt timp după căderea regimului comunist în România, împreună cu alte personalități ale sportului brașovean, la 9 mai 1990, a pus bazele unui pro

Categorii: Diverse

Data: 09/05/2020

Mai mult

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!