Centenar Virgil Ludu

de Silviu Prescornițoiu

Atlet și polisportiv, profesor, cercetător și metodist, gazetar și scriitor, ba chiar istoric și muzeograf, Virgil Ludu este o personalitate a comunității Brașovului.

Categorii: Diverse

Data: 30/08/2019

Mai mult

Cupa Colțea - Trofeul „Vintilă Cristescu”, ediția a 2-a

de Silviu Prescornițoiu

Cupa Colțea - Trofeul „Vintilă Cristescu” este un concurs național de atletism (alergare cros) pentru seniori legitimați la cluburi și asociații sportive din România, dar și pentru atleți amatori de toate vârstele (copii, tineri, adulți). Competiția este

Categorii: Competitii

Data: 25/08/2019

Mai mult

Un record de poveste, stabilit pe stadionul de atletism din Predeal

de Silviu Prescornițoiu

Haideți să ne continuăm pelerinajul prin istoria atletismului brașovean, cu un popas în zona metropolitană a Brașovului, la Predeal. Acolo unde locuitorii și turiștii din cunoscuta stațiune, dar și atleții și sportivii, în general, se bucurau de un stadio

Categorii: Diverse

Data: 25/08/2019

Mai mult

Medalii câștigate de atleții din Brașov la CN Masters

de Silviu Prescornițoiu

La sfârșitul săptămânii (24-25 august), pe Stadionul „Iolanda Balaș-Soter”din București s-a desfășurat Campionatul Național Masters în Aer Liber. La această competiție au participat, ca de fiecare dată, și atleții veterani (+35 ani) din Brașov.

Categorii: Diverse

Data: 25/08/2019

Mai mult

Un stadion de atletism modern, la Brașov, inaugurat în 1934!

de Silviu Prescornițoiu

Începută pe undeva, pe la sfârșitul anilor 1800, odată cu organizarea primelor concursuri atletice la Brașov, constând în patru probe (120 metri, alergare, sărituri la lungime și înălțime, aruncarea greutății ), istoria atletismului nostru, atletismul bra

Categorii: Diverse

Data: 22/08/2019

Mai mult

Comunicate oficiale

Fii la curent cu cele mai importante comunicate oficiale ale Asociatiei Judetene de Atletism Brasov.

comunicate oficiale

Înscrie-te online

Mai simplu ca oricand! Inscrie-te online, completand formularul cu datele tale si selectand una dintre competitiile listate in Calendar.

inscriere online

Proiectele AJA Brasov

Citeste totul despre proiectele in care este implicata Asociatia Judeteana de Atletism Brasov. Vino alaturi de noi!

proiecte AJA Brasov

Compeții și rezultate

Aici poti gasi totul despre competitiile noastre, rezultate si regulamente, toate intr-un singur loc!

calendar competitional, rezultate, regulamente

Știri și noutăți

AJA Brașov te tine la curent cu cele mai noi stiri din lumea atletismului. Click aici!

stiri si noutati sportive

Voluntari

Hai in echipa AJA Brasov! Te asteptam sa ni te alaturi si sa participi la cele mai importante competitii de atletism din judetul Brasov.

voluntari AJA Brasov

Utlimele noutati

Evenimente urmatoare

Sponsori si parteneri

SEO

Lider pe piata brasoveana in activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii, instalatii incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice.

SEO

INTEUROSPORT realizează la cel mai înalt nivel calitativ orice tip de terenuri sportive, piste de atletism, precum şi amenajări săli de sport şi suprafeţe de joc. Materialele folosite sunt atent selecţionate, la standarde CE, principala noastră recomandare fiind experienţă europeană de peste 25 ani în domeniu.

SEO

Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.

SEO

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. 

SEO

Revista Atlet Info este prima publicatie de profil de pe piata brasoveana. Editata cu sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Brasov, revista are o gama larga de subiecte, de la promovarea sportului de masa, sfaturi de sanatate sii sfaturi pentru atletii profesionisti.

SEO

Conalcri Prod va ofera solutii optime, oferte diversificate si idei unice pentru a mobila orice incapere, fie vorba de o locuinta, birou sau spatii comerciale si publice. Avem o experienta vasta de 10 ani in domeniul productiei de mobilier din PAL melaminat, cu un personal de 160 de specialisti, utilaje si tehnologie de ultima generatie!

SEO

Apartamente, spatii comerciale si birouri de inchiriat in Brasov. Contact: office@teorema.ro

SEO

La aproape 85 de ani de la ultimul antrenament, CS Colțea Brașov renaște tot la inițiativa unor oameni inimoși, așa cum a luat ființă în 1920. Clubul Sportiv Colţea Braşov are secţii de fotbal, futsal, atletism şi nataţie. 

SEO

Pizzeria Soriso este locul unde puteti gasi o pizza preparata de Rosario Navaria, un bucatar italian veritabil, si veti fi tratati ca intre prieteni.

inscrie-te acum online

Inscrie-te online acum!

Pe website-ul AJA Brasov te poti inscrie rapid la unul din concursurile din Calendarul competitional. Completeaza cu atentie toatele datele solicitate, selecteaza concursul la care vrei sa participi, trimite-ne informatiile si intr-un timp rezonabil iti va fi confirmata inscrierea (telefonic sau prin e-mail).

Inscrie-te acum!